It's all about the answers!

Ask a question

repotools -isServerRunning not correct


Kim Soederhamn (1.5k24348) | asked Apr 11 '11, 8:12 a.m.
Hi I have been trying out the isserverrunning of repotools -
strangely after connecting it concludes that my server is not running though my server IS in fact running ? does this only work for tomcat or where do I go wrong ?


http://jazz.net/help-dev/clm/index.jsp?topic=/com.ibm.jazz.install.doc/topics/r_repotools_isserverrunning.html

One answer



permanent link
Chethna Shenoy (3644) | answered Apr 11 '11, 8:22 a.m.
JAZZ DEVELOPER
Hi Kim,
Please try the command repotools-jts isserverrunning for jts server & repotools-ccm isserverrunning for ccm server.

Regards,
Chethna Shenoy

Hi I have been trying out the isserverrunning of repotools -
strangely after connecting it concludes that my server is not running though my server IS in fact running ? does this only work for tomcat or where do I go wrong ?


http://jazz.net/help-dev/clm/index.jsp?topic=/com.ibm.jazz.install.doc/topics/r_repotools_isserverrunning.html

Comments
Kim Soederhamn commented Apr 11 '11, 9:04 a.m. | edited Jan 28 '14, 10:48 a.m.
Hi Kim,
Please try the command <i:e44672a87d><b:e44672a87d>repotools-jts isserverrunning</b:e44672a87d></i:e44672a87d> for jts server &amp; <b:e44672a87d><i:e44672a87d>repotools-ccm isserverrunning</i:e44672a87d></b:e44672a87d> for ccm server.

Regards,
Chethna Shenoy

Hi I have been trying out the isserverrunning of repotools -
strangely after connecting it concludes that my server is not running though my server IS in fact running ? does this only work for tomcat or where do I go wrong ?


http://jazz.net/help-dev/clm/index.jsp?topic=/com.ibm.jazz.install.doc/topics/r_repotools_isserverrunning.html



Hi Chethna - I should have written we are using RTCz 2.x

Your answer


Register or to post your answer.


Dashboards and work items are no longer publicly available, so some links may be invalid. We now provide similar information through other means. Learn more here.