It's all about the answers!

Ask a question

How Display empty custom attributes on the Reports - RPE


Rafael Rodriguez Montes (2181280149) | asked Feb 26 '15, 8:26 p.m.

Hello,

I'm doing reports with RPE and RTC, I have custom attributes where I'm sending these to the report, but it only display the attributes with values, I would to get all, even if those have not values, I want to get the names, is there any special instruction or query on the URL?

3 answers



permanent link
Subramanya Prasad Pilar (3.3k13) | answered Feb 27 '15, 2:37 a.m.
Can you check if you get them with workitem/workItem/allExtensions query?

You may refer http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21607451 for details to report on custom enums in RTC using RPE.

If you want to get the names, you can create and use special attributes in RPE.

Comments
Rafael Rodriguez Montes commented Mar 02 '15, 4:00 p.m.

right, the problem is when these attributes have not any value, RTC do not send the attribute name when there is not value on that attribute.


permanent link
Rafael Rodriguez Montes (2181280149) | answered Mar 02 '15, 4:00 p.m.
any idea about this?

Comments
Subramanya Prasad Pilar commented Mar 03 '15, 2:49 a.m.

That is not the case. I can see that workitem/workItem/allExtensions/displayName gives the attribute name though there is no value set.
Which query are you using? Can you send the template so that I can check?


permanent link
Subramanya Prasad Pilar (3.3k13) | answered Mar 03 '15, 5:54 a.m.

Your answer


Register or to post your answer.