It's all about the answers!

Ask a question

IHS shows NULL requests on server-status page


Flavio Peralta (2337) | asked Jul 04 '14, 10:45 a.m.
 I've configured a IHS 8.5.5 instance to communicate with JTS, CCM and RQM applications that are deployed in WAS 8.5.5 instances in a distributed environment. All works well, I can navigate the applications through IHS but the server-status page shows NULL requests, like this:

Srv PID Acc M Module CPU SS Req Conn Child Slot Client VHost Request
0-0 13647 6/12/12 K _ 1.84 3 5 133.2 0.13 0.13 10.116.73.175 10.116.73.176 GET /qm/web/com/ibm/team/reports/viewlets/web/graphics/shared/i
0-0 13647 1/5/5 K _ 1.60 6 60 5.7 0.01 0.01 10.116.73.175 10.116.73.176 GET /jts/storage/com.ibm.team.dashboard/2146 HTTP/1.1
0-0 13647 0/8/8 _ _ 0.90 13 346 0.0 0.00 0.00 10.116.65.114 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/8/8 _ _ 0.80 15 5023 0.0 0.00 0.00 10.116.73.178 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/4/4 _ _ 0.80 15 36 0.0 0.00 0.00 10.116.73.175 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 1/3/3 K _ 1.59 6 295 1.8 0.00 0.00 10.116.73.175 10.116.73.176 POST /jts/dashboard-query?query HTTP/1.1
0-0 13647 0/14/14 _ _ 0.86 14 216 0.0 0.03 0.03 10.116.73.178 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/9/9 _ _ 1.25 18 429 0.0 0.04 0.04 10.116.64.205 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/18/18 _ _ 0.85 14 5077 0.0 0.03 0.03 10.116.73.177 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/6/6 _ _ 0.83 15 96 0.0 0.06 0.06 10.116.65.114 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/7/7 _ _ 0.81 15 5074 0.0 0.03 0.03 10.116.73.178 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/6/6 _ _ 0.80 15 65 0.0 0.01 0.01 10.116.73.175 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/6/6 _ _ 0.90 14 94 0.0 0.00 0.00 10.116.73.178 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/4/4 _ _ 0.90 14 59 0.0 0.00 0.00 10.116.73.175 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/16/16 _ _ 1.25 18 8 0.0 0.08 0.08 10.116.64.205 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/9/9 _ _ 1.25 18 36 0.0 0.09 0.09 10.116.73.178 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 0/2/2 _ _ 0.58 7 1295 0.0 0.16 0.16 10.116.65.114 10.116.73.176 NULL
0-0 13647 20/24/24 K _ 1.83 3 8 223.3 0.22 0.22 10.116.64.205 10.116.73.176 GET /qm/service/com.ibm.team.reports.common.internal.service.IR
0-0 13647 36/40/40 K _ 1.68 6 13 583.5 0.58 0.58 10.116.64.205 10.116.73.176 GET /jts/sprite/com-ibm-team-dashboard-viewlets-Projects?etag=w
0-0 13647 8/10/10 K _ 1.71 6 6 9.1 0.01 0.01 10.116.64.205 10.116.73.176 GET /jazz/web/jazz.app/graphics/HomeMenu/all-projects.png HTTP/
0-0 13647 5/9/9 K _ 1.84 3 4 104.0 0.10 0.10 10.116.73.175 10.116.73.176 GET /qm/web/com/ibm/team/reports/viewlets/web/graphics/shared/i
1-0 13649 0/7/7 W mod_was_ap22_http.c 0.66 3 0 0.0 0.01 0.01 10.116.73.178 10.116.73.176 GET /jts/contributorRecords/?query=since+%3E%3D+%222014-07-04T1

Someone knows what can produce this? I've read the logs but there is no errors reported.

Thanks,

Comments
Kevin Ramer commented Jul 07 '14, 2:32 p.m.

Maybe those are just idle threads ?

Be the first one to answer this question!


Register or to post your answer.