It's all about the answers!

Ask a question

Issue in loading code to my sandbox


Jojie Valiente (3021417) | asked Sep 27 '12, 11:50 p.m.
edited Sep 28 '12, 3:10 a.m. by Ralph Schoon (63.2k33646)

We could not load the code to our sandbox, it's always stopped at 87% and after sometime it's throwing an error below.

CRJAZ0099I When accessing the URL "https://ideazz-rtc.in.telstra.com.au:9443/ccm/service/com.ibm.team.scm.common.internal.IScmQueryService" the following HTTP error occurred: "An established connection was aborted by the software in your host machine.


Comments
Ralph Schoon commented Sep 28 '12, 2:58 a.m. | edited Sep 28 '12, 2:58 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER

Jojie Valiente commented Sep 28 '12, 3:00 a.m.

The link you provided is the issue i've raised :)


Ralph Schoon commented Sep 28 '12, 3:10 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER

Sorry about that, fixed it.

One answer



permanent link
Ralph Schoon (63.2k33646) | answered Sep 28 '12, 3:00 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER
Are you talking about the sandbox on Jazz.net or your own install? If it is the Jazz sandbox, then I would assume we have an issue, since there is another similar question.

Comments
Jojie Valiente commented Sep 28 '12, 3:02 a.m.

I'm referring to loading the code to my laptop from my repository workspace.


Ralph Schoon commented Sep 28 '12, 3:11 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER

Which version are you using?

Your answer


Register or to post your answer.


Dashboards and work items are no longer publicly available, so some links may be invalid. We now provide similar information through other means. Learn more here.