It's all about the answers!

Ask a question

build engine dosn't exist


francesco viscomi (514) | asked Feb 13 '21, 8:53 p.m.
edited Feb 13 '21, 8:55 p.m.

 Hi all,

i follow this indication:

but the output is :
        C:\Program Files\IBM\TeamConcertBuild\buildsystem\buildengine\eclipse>jbe -repository https://xpc-9u5oj509mjj.dir.svc.acc.com:9443/ccm -engineId jke.dev.engine -userId build -pass build

    2021-02-14 02:18:54 [Jazz build engine] Running build loop...

    2021-02-14 02:18:54 [Jazz build engine] Waiting for request...

    feb 14, 2021 2:18:57 AM org.apache.http.client.protocol.ResponseProcessCookies processCookies

    WARNING: Invalid cookie header: "Set-Cookie: WASReqURL=""; Expires=Thu, 01 Dec 1994 16:00:00 GMT; Path=/; Secure; HttpOnly". Invalid 'expires' attribute: Thu, 01 Dec 1994 16:00:00 GMT

    2021-02-14 02:18:59 [Jazz build engine] CRRTC3521W: Warning: The build engine is either not in the repository, or it cannot be accessed by the following user: "build". The ID of the build engine is "jke.dev.engine".

    </pre>
</blockquote>




Why this happen?? it is may be related to my previus question that the installation of the "Money that Matters" wasn't completed??
thanks

Accepted answer


permanent link
Ralph Schoon (60.5k33643) | answered Feb 15 '21, 2:04 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER

 Like you describe, the build engine was likely never created - it is simple to open the EWM/RTC project area and to check for the build engine definitions.

francesco viscomi selected this answer as the correct answer

Your answer


Register or to post your answer.