It's all about the answers!

Ask a question

Eclipse Client Issue in Loading work item


Abhinav Mishra (1442237) | asked Nov 27 '13, 5:17 a.m.
Hi,
When i am trying to load work/open work item in eclipse client  getting error

org.eclipse.emf.escore.resource.Resource$IOWrappedException:Value '0,201-09-10T12:00:00.0002' is not legal.(,77705,49)

Its showing unparsable date.


Any solution to resolve this problem!!


Thanks in Advance

Comments
Sumant Renukarya commented Nov 27 '13, 5:33 a.m.

Hi Abhinav


--> Can you post the complete error message in the Eclipse metadata.log? 
It should be in the following location:

(<workspace_dir>/.metadata/.log 

--> Does the RTC client and the server versions match here? What versions are they on? There has been one instance where this message was seen due to a mismatch in the client and server versions.



Abhinav Mishra commented Nov 27 '13, 5:41 a.m. | edited Nov 27 '13, 6:38 a.m.

Hi Sumant.
Thanks for responding!!
  due to certain constraints not able to paste the whole error message but the RTC client and sever version is same. Its Version 4.

But working pretty fine for web



Abhinav Mishra commented Nov 27 '13, 5:42 a.m.

working pretty fine for web


Abhinav Mishra commented Dec 04 '13, 4:20 a.m.

Sumant any comment on this.......??/


Sumant Renukarya commented Dec 04 '13, 5:00 a.m.
Abhinav

--> You might want to raise a PMR with IBM Rational Client Support, if critical. 

--> Alternatively, have you defined a new work item type with lot of custom fields and presentations in your process? If so, can you try to reduce the number of attributes and presentations to understand what breaks the eclipse UI?

See if you can reduce it a certain point and load the work items just fine.

--> You need to find the field that caused the Eclipse load error. 

The value for some attribute, which is incorrect value is causing the eclipse load error. You need to find that attribute

Example:

- "lastAlterTime" type="timestamp"

Could you try this?


Abhinav Mishra commented Dec 04 '13, 5:44 a.m. | edited Dec 04 '13, 5:44 a.m.

Thanks Sumant for your valuable suggestion and quick response

Will try to  do the things suggested by you.


Abhinav Mishra commented Dec 04 '13, 5:52 a.m. | edited Dec 04 '13, 5:57 a.m.

Yes Sumant.I am also getting the same error as shown in the link provided by you.


Abhinav Mishra commented Dec 04 '13, 5:54 a.m.

Sumant,
but in WEB every thing working fine..........

showing 5 of 9 show 4 more comments

2 answers



permanent link
Krzysztof Kaźmierczyk (7.3k34391) | answered Nov 27 '13, 5:29 a.m.
Hi Abhinav,
I found similar entry on jazz.net: https://jazz.net/forum/questions/59136/corrupt-date-value. Anyway there is no reply there.

Comments
Abhinav Mishra commented Nov 27 '13, 5:31 a.m.

Thanks Krzysztof


Abhinav Mishra commented Nov 27 '13, 5:33 a.m.

Krzysztof ,
Its working fine in web


permanent link
Abhinav Mishra (1442237) | answered Dec 04 '13, 4:39 a.m.
Checking into logs its giving me Null Pointer Exception(java.lang.nullpointerexception),which is the probable reason for this error..so how to solve this in RTC

Comments
Krzysztof Kaźmierczyk commented Dec 04 '13, 5:15 a.m.

Hi Abhinav,
Could you provide entire stack trace here?


Abhinav Mishra commented Dec 04 '13, 5:47 a.m. | edited Dec 04 '13, 5:51 a.m.

Krzysztof, due to certain constraints not able to paste whole stack trace.


same error I am getting,shown in the below link


Thanks for your quick response

Your answer


Register or to post your answer.