It's all about the answers!

Ask a question

BIRT Report can not show after deploy it into RTC


sisi zhang (1123) | asked Apr 12 '13, 5:03 a.m.
edited Apr 12 '13, 5:47 a.m.
Hi,

I followed this guide to create a simple BIRT report and want to add it into RTC.
https://jazz.net/wiki/bin/view/Main/HowToDeployBIRTReportTemplates

The report displayed well in Report Design. But after I add it into RTC via New > Report Template,  the report can not display, shows as below. Can anyone help on this problem?

Comments
Sandy Grewal commented Apr 16 '13, 11:41 a.m.
JAZZ DEVELOPER

@sisi Can you check for errors in the ccm log file when you run the report?


2
sisi zhang commented Apr 16 '13, 10:00 p.m.

I have resolved the problem by update Output Format from SVG to PNG. Anyway thanks for your reply


YOGESH LOKHANDE commented May 29 '13, 3:54 a.m.

if its column or row then not actual image

One answer



permanent link
Piotr Aniola (3.6k1635) | answered Apr 17 '13, 5:27 a.m.
I remember this problem. The default mimetype for charts is set to SVG, when in reality the chart is rendered as PNG. In older versions of BIRT, this bug did not cause any problems, as there was automatic fallback to PNG, but more recently, the fallback has been abandoned, thus charts and such no more rendered correctly.

Comments
Piotr Aniola commented Nov 28 '13, 4:03 a.m.

Not sure if this is relevant anymore, but the solution is to change the type of the chart to PNG.

Your answer


Register or to post your answer.