It's all about the answers!

Ask a question

customAttribute are shown as archived


Tanja-Maria Weiringer (626) | asked Sep 25 '14, 4:31 a.m.
Recently customAttribute are shown as "archived" in an RTC instance.
"Actual Indicator (archived)Previous Indicator (archived)"
I can only add them through the option "Show archived values" in the query. It's strange that this happened to ALL customAttributes of a RTC instance. What are reasons that these attributes are shown as archived.
Thanks

Comments
Ralph Schoon commented Sep 25 '14, 6:22 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER

Version of RTC you are using? Any upgrades recently?


Tanja-Maria Weiringer commented Sep 25 '14, 7:08 a.m.

4.0.6, and no updates at least none that i know of.

2 answers



permanent link
Eric Jodet (6.3k5108120) | answered Sep 25 '14, 7:41 a.m.
JAZZ DEVELOPER
 Hello,
may you please send me your Project Area source as XML ?
(eric_jodet@fr.ibm.com)

Thanks,
Eric

Comments
Tanja-Maria Weiringer commented Sep 25 '14, 8:29 a.m.

I wanted to, but now all attributes are shown as nothing has happened....


Eric Jodet commented Sep 25 '14, 8:59 a.m.
JAZZ DEVELOPER

 So issue is fixed?

Please confirm.

Eric


Pavithra Kasturirangan commented Nov 12 '14, 3:10 a.m.

I see the same issue that Tanja has reported.


Somedays, especially during morning hours, we have found that the query export to excel has shown the labels as attributename(archived). This was seen only for custom attributes.

We are not able to reproduce it . We have seen it happening already twice. But when we run the query again, its normal and fine.


permanent link
John S F Lander (901737) | answered May 31 '16, 9:18 a.m.
Suddenly See Attributes in the Search query filter as archived, although they haven't been archived Filter Archived Attributes
Why has this happened, can they be unarchived ?

Your answer


Register or to post your answer.