It's all about the answers!

Ask a question

Error, while trying to import from CVS


Vladimir Shcherbina (211) | asked Jul 29 '07, 6:58 a.m.
Hi,

I tried to load the CVS project into Jazz and got an error "The server reported the error, while performing the "cvs rlog" command". Any ideas?

5 answers



permanent link
Christophe Elek (2.9k12921) | answered Jul 29 '07, 9:23 p.m.
JAZZ DEVELOPER
shcherb@il.ibm-dot-com.no-spam.invalid (shcherb) wrote in news:f8hse1$2h1$1
@localhost.localdomain:

Hi,

I tried to load the CVS project into Jazz and got an error "The
server reported the error, while performing the "cvs rlog"
command". Any ideas?

Hello.
Is there anything in the .log ot the server log that could help us
understand the issue ?
If not, we should open a bug to make it so :)

--
Christophe Elek
Serviceability Architect
IBM Software Group - Rational

permanent link
Vladimir Shcherbina (211) | answered Jul 30 '07, 4:04 a.m.
Hi,
I suspect that there is a bug in CVS server related to rlog or maybe it is authorization problem, since cvs maybe refers to AFS directory with Jazz credentials.

I only found this message in the 1185707149833.log and I don't know if it is related to rlog error:
!SESSION 2007-07-29 11:05:50.825 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.fullversion=J2RE 1.5.0 IBM J9 2.3 Windows Server 2003 x86-32 j9vmwi3223-20070201 (JIT enabled)
J9VM - 20070131_11312_lHdSMR
JIT - 20070109_1805ifx1_r8
GC - 200701_09
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2007-07-29 11:05:50.825
!MESSAGE Bundle org.apache.lucene@start not found.

!ENTRY org.eclipse.core.runtime 2 0 2007-07-29 11:05:51.666
!MESSAGE Authorization infrastructure (org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth) not installed.
!STACK 0
java.lang.NoClassDefFoundError: org.eclipse.core.internal.runtime.auth.AuthorizationHandler
at org.eclipse.core.internal.runtime.InternalPlatform.initializeAuthorizationHandler(InternalPlatform.java:603)
at org.eclipse.core.internal.runtime.InternalPlatform.start(InternalPlatform.java:745)
at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator.start(PlatformActivator.java:31)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl$2.run(BundleContextImpl.java:999)
at java.security.AccessController.doPrivileged(AccessController.java:242)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.startActivator(BundleContextImpl.java:993)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.start(BundleContextImpl.java:974)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:346)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.resume(AbstractBundle.java:350)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.resumeBundle(Framework.java:1118)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.resumeBundles(StartLevelManager.java:634)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.incFWSL(StartLevelManager.java:508)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.doSetStartLevel(StartLevelManager.java:282)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.dispatchEvent(StartLevelManager.java:468)
at org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager.dispatchEvent(EventManager.java:195)
at org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager$EventThread.run(EventManager.java:297)

permanent link
Vladimir Shcherbina (211) | answered Jul 30 '07, 4:15 a.m.
Hi,
I suspect that there is a bug in CVS server related to rlog or maybe it is authorization problem, since cvs maybe refers to AFS directory with Jazz credentials.

I only found this message in the 1185707149833.log and I don't know if it is related to rlog error:
!SESSION 2007-07-29 11:05:50.825 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.fullversion=J2RE 1.5.0 IBM J9 2.3 Windows Server 2003 x86-32 j9vmwi3223-20070201 (JIT enabled)
J9VM - 20070131_11312_lHdSMR
JIT - 20070109_1805ifx1_r8
GC - 200701_09
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2007-07-29 11:05:50.825
!MESSAGE Bundle org.apache.lucene@start not found.

!ENTRY org.eclipse.core.runtime 2 0 2007-07-29 11:05:51.666
!MESSAGE Authorization infrastructure (org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth) not installed.
!STACK 0
java.lang.NoClassDefFoundError: org.eclipse.core.internal.runtime.auth.AuthorizationHandler
at org.eclipse.core.internal.runtime.InternalPlatform.initializeAuthorizationHandler(InternalPlatform.java:603)
at org.eclipse.core.internal.runtime.InternalPlatform.start(InternalPlatform.java:745)
at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator.start(PlatformActivator.java:31)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl$2.run(BundleContextImpl.java:999)
at java.security.AccessController.doPrivileged(AccessController.java:242)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.startActivator(BundleContextImpl.java:993)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.start(BundleContextImpl.java:974)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:346)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.resume(AbstractBundle.java:350)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.Framework.resumeBundle(Framework.java:1118)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.resumeBundles(StartLevelManager.java:634)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.incFWSL(StartLevelManager.java:508)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.doSetStartLevel(StartLevelManager.java:282)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.StartLevelManager.dispatchEvent(StartLevelManager.java:468)
at org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager.dispatchEvent(EventManager.java:195)
at org.eclipse.osgi.framework.eventmgr.EventManager$EventThread.run(EventManager.java:297)

permanent link
Dmitry Karasik (1.8k11) | answered Jul 30 '07, 5:38 a.m.
JAZZ DEVELOPER
On Sun, 29 Jul 2007 11:07:45 +0000, shcherb wrote:

Hi,

I tried to load the CVS project into Jazz and got an error "The
server reported the error, while performing the "cvs rlog" command". Any
ideas?

Could you describe exactly what you did. Also, what version of
TeamConcert/Eclipse are you using?

The error log you posted does not seem related to the problem.

- Dmitry

permanent link
Vladimir Shcherbina (211) | answered Jul 31 '07, 5:30 a.m.
I opened the CVS perspective in the latest TC 0.6M1. On the CVS project I make a right click and select "Import From Jazz...". I defined a new component in the opening wizard and press on Finish button. Then, I got the error message about cvs rlog

Your answer


Register or to post your answer.