It's all about the answers!

Ask a question

Scheduled Builds stopped working


Sheetal Desai (91178) | asked Oct 12 '11, 1:24 p.m.
I have a build definition scheduled to run every night. It has suddenly stopped working. The build engine simply doesn't invoke it....

I changed teh schedule to run every 5 mins and still the build engine displays "No requests found".

When I run it manually, it works fine.
The "Build only if there are changes accepted" is not checked.
The owner of the workspace is the same use that the build engine is running as.
I have restarted the build engine.

Any ideas why the scheduled build is not working anymore.
Thank you
--Sheetal

2 answers



permanent link
Brent Ulbricht (2.5k11) | answered Oct 12 '11, 3:02 p.m.
JAZZ DEVELOPER
I have a build definition scheduled to run every night. It has suddenly stopped working. The build engine simply doesn't invoke it....

I changed teh schedule to run every 5 mins and still the build engine displays "No requests found".

When I run it manually, it works fine.
The "Build only if there are changes accepted" is not checked.
The owner of the workspace is the same use that the build engine is running as.
I have restarted the build engine.

Any ideas why the scheduled build is not working anymore.
Thank you
--Sheetal


Which release are you using? There was an issue in 2.x where a memory problem (not necessarily related to build) caused the build scheduler to not work. The fix is to restart the server. That situation has been improved in more recent releases.

Brent Ulbricht
RTC Build Lead

permanent link
Sheetal Desai (91178) | answered Oct 17 '11, 12:09 p.m.
Thank you - the reboot fixed it

Your answer


Register or to post your answer.