It's all about the answers!

Ask a question

Upgrade to 1.0.1.1 successful, log in not


Sterling Ferguson-II (1.6k7261264) | asked Apr 29 '09, 12:26 p.m.
I updated successfully to 1.0.1.1 from 1.0.1, and I can no longer log in to the DB. When I try to log in as ADMIN, it gives:

You have successfully logged into Jazz Team Server but you are not authorized to access Rational Quality Manager.

Contact your Jazz Team Server Administrator to learn how to get access.

Return to the Log In screen.

9 answers



permanent link
Justin Kutticherry (161) | answered Apr 29 '09, 1:56 p.m.
JAZZ DEVELOPER
Is the ADMIN user still a member of the project area that you are trying to connect to?

permanent link
Sterling Ferguson-II (1.6k7261264) | answered Apr 29 '09, 2:54 p.m.
Is the ADMIN user still a member of the project area that you are trying to connect to?


Yes

I would have to select a project at first to login, now it just gives the message.

permanent link
Christina Mattoon (3611110) | answered Apr 29 '09, 3:02 p.m.
That happened to me the first time I tried to log in, and then shortly thereafter a new login screen appeared and I was able to log in as ADMIN. Did you notice anything like that? Try it again perhaps. :wink:

permanent link
Sterling Ferguson-II (1.6k7261264) | answered Apr 29 '09, 3:17 p.m.
That happened to me the first time I tried to log in, and then shortly thereafter a new login screen appeared and I was able to log in as ADMIN. Did you notice anything like that? Try it again perhaps. :wink:


I stopped, then started the server, rebooted, logged in as ADMIN, and as the other account...still the same... :(

permanent link
Lei Shi (2271) | answered Apr 29 '09, 10:35 p.m.
Does ADMIN have a CAL assigned? If not, then this is probably the problem.

That happened to me the first time I tried to log in, and then shortly thereafter a new login screen appeared and I was able to log in as ADMIN. Did you notice anything like that? Try it again perhaps. :wink:


I stopped, then started the server, rebooted, logged in as ADMIN, and as the other account...still the same... :(

permanent link
Sterling Ferguson-II (1.6k7261264) | answered Apr 30 '09, 8:11 a.m.
Aargh!!

Just talked to support, it's a bug. We have to go back to 1.0.1 from scratch...

permanent link
Christina Mattoon (3611110) | answered Apr 30 '09, 9:16 a.m.
I too have to go back to 1.0.1 (arrgghhh indeed), and have had to re-install RQM too many times. How do you reach support or do you have to wait the 1-2 days until they (might) respond to an email plea for help?

permanent link
Sterling Ferguson-II (1.6k7261264) | answered Apr 30 '09, 10:21 a.m.
I too have to go back to 1.0.1 (arrgghhh indeed), and have had to re-install RQM too many times. How do you reach support or do you have to wait the 1-2 days until they (might) respond to an email plea for help?


We have a maintenance contract...

permanent link
Helen Lozoraitis (60624) | answered Apr 30 '09, 4:27 p.m.
JAZZ DEVELOPER
Hi, just to let you know, you can also search the RTC forum and work items for related information; since RQM is built on RTC/Jazz, they share some of the same issues. The license upgrade should be listed there (I will add a link when I find it).

Another resource is the Search on www.ibm.com. This problem was described in Tech Note #1377636. If you have a number you can Search on that, or else type in Search text such as "RQM License 1.0.1".

Your answer


Register or to post your answer.