It's all about the answers!

Ask a question

"no results were found" in a BIRT Report on Dashboard


Angelo Corna (25937966) | asked Dec 14 '13, 10:17 a.m.
retagged Dec 14 '13, 12:56 p.m. by Arne Bister (2.6k12632)
On my RTC 4.0.1 I've created a BIRT report and I can run it without problems from "Report" menu choice.

I've create a micro report (starting from my report) following the instructions of this links
https://jazz.net/wiki/bin/view/Main/HowToCreateMicroBIRTReportTemplates 
and I've added the micro report to the available widgets following this instructions
https://jazz.net/wiki/bin/view/Main/HowToAddNewDashboardTrendReports#Run_time_process_contribution_me

I can configure the report, the preview is correct but unfortunately, when I click OK, on widget there is only the message
No results were found
 
Same behaviour with "Report" widget.

Please, can you help me?
Thanks in advance.

Accepted answer


permanent link
Alanna Zito (1.3k3) | answered Dec 16 '13, 4:05 p.m.
JAZZ DEVELOPER
Hi Angelo,

Does your report display its results in a chart (e.g., an image?)  The dashboard widget looks for images in *.png format.  In the BIRT editor, double click on the chart, and make sure that the "Output Format" is set to "PNG" on the Select Chart Type tab.
Angelo Corna selected this answer as the correct answer

One other answer



permanent link
Angelo Corna (25937966) | answered Dec 17 '13, 2:00 a.m.
Whit your suggestion I can view my report on dashboard.
Thank you very much Alanna.

Your answer


Register or to post your answer.