It's all about the answers!

Ask a question

Child project area not showing reference data for custom attributes


samia khilji (1323) | asked Nov 29 '12, 8:41 a.m.
Hi,

I have set up a parent and child scrum project area's. I have created a custom enumeration attribute. Every time i update the list, the value take a 2-3 hours to show up in the child project area.

There a lag in the update of the enumeration attribute. I cannot figure out why that is..
Any help appreciated.

Regards,

Accepted answer


permanent link
Erwin Kunz (94685979) | answered Nov 29 '12, 9:11 a.m.
Hi Samia

we had the same some month ago. this is a cache issue

open your project "Manage this project Area"
change the description or whatever
save

Now it should work
samia khilji selected this answer as the correct answer

Comments
samia khilji commented Nov 29 '12, 9:31 a.m. | edited Nov 29 '12, 10:40 a.m.

Thanks Erwin, it worked.

This means this a Defect that needs to be raised..


Guido Schneider commented Dec 01 '12, 9:09 a.m.

Erwin,

have you written a defect?

One other answer



permanent link
sam detweiler (12.4k6172200) | answered Nov 29 '12, 8:44 a.m.
edited Nov 29 '12, 8:45 a.m.
shown thru which UI? Web or Eclipse?

many times you must stop and restart eclipse as it caches, and sometimes you have to restart the server as it caches too.

Comments
samia khilji commented Nov 29 '12, 8:49 a.m. | edited Nov 29 '12, 10:39 a.m.

It is showing fine in the Eclipse client.

But it is not updated in the Web UI. I have cleared the cache and the new value is still not showing up. I am using a Value set attribute customization for this enumeration.


Your answer


Register or to post your answer.