It's all about the answers!

Ask a question

Issue with Build Health report


Jose Miguel Ordax Cassa (2.4k2126100) | asked Mar 04 '10, 2:38 a.m.
Hi, I have several builds configured and running in my system.
In the Dash Board, I have added Build Health report for all of them, but
I have one that says "No build results found".

The "funny" thing is that there are tens of build results, and in fact
the other two viewlets: Build Duration report and Builds viewlet show
all its results.

I have compared the definition, parameters, setting, etc... with the
rest of builds definitions I am using and that show info in Build Health
report and I don't find any difference.

Any idea where to look for the problem?

Thanks in advance,

Chemi.

4 answers



permanent link
Jose Miguel Ordax Cassa (2.4k2126100) | answered Mar 04 '10, 10:23 a.m.
On 3/4/2010 3:44 PM, James Moody wrote:
On 3/4/2010 4:33 AM, Chemi wrote:
On 3/4/2010 10:23 AM, rschoon wrote:
Chemi,

I assume the Build Health Report runs on the data warehouse.
The Build results you see are from life queries and not the Data
Warehouse. To get data into the warehouse make sure the task
scheduled to do so actually runs (requires at least RTC Standard). It
usually runs midnight. You can run it manually in case you are DWAdmin
from the reports page in the Web Client.

Yes, I know. And I executed the task tens of times. In fact, as i
commented I have the same report for the rest of builds working
perfectly. It is just this one for a specific build that is not working.

Build Duration report, I understand also use the warehouse, right? And
it works for this specific build definition.

Problem is that I don't see any difference and I don't know where to
look further.

Thanks,

Chemi.

This is a known problem, and is tracked in work item 101239.

https://jazz.net/jazz/resource/itemName/com.ibm.team.workitem.WorkItem/101239


james
RTC Reports Team Lead




I see, that is the reason.... Ok. I should have found it before
asking... :-(

Thanks!

Chemi.

permanent link
James Moody (3.3k24) | answered Mar 04 '10, 9:53 a.m.
JAZZ DEVELOPER
On 3/4/2010 4:33 AM, Chemi wrote:
On 3/4/2010 10:23 AM, rschoon wrote:
Chemi,

I assume the Build Health Report runs on the data warehouse.
The Build results you see are from life queries and not the Data
Warehouse. To get data into the warehouse make sure the task
scheduled to do so actually runs (requires at least RTC Standard). It
usually runs midnight. You can run it manually in case you are DWAdmin
from the reports page in the Web Client.

Yes, I know. And I executed the task tens of times. In fact, as i
commented I have the same report for the rest of builds working
perfectly. It is just this one for a specific build that is not working.

Build Duration report, I understand also use the warehouse, right? And
it works for this specific build definition.

Problem is that I don't see any difference and I don't know where to
look further.

Thanks,

Chemi.

This is a known problem, and is tracked in work item 101239.

https://jazz.net/jazz/resource/itemName/com.ibm.team.workitem.WorkItem/101239

james
RTC Reports Team Lead

permanent link
Jose Miguel Ordax Cassa (2.4k2126100) | answered Mar 04 '10, 4:38 a.m.
On 3/4/2010 10:23 AM, rschoon wrote:
Chemi,

I assume the Build Health Report runs on the data warehouse.
The Build results you see are from life queries and not the Data
Warehouse. To get data into the warehouse make sure the task
scheduled to do so actually runs (requires at least RTC Standard). It
usually runs midnight. You can run it manually in case you are DWAdmin
from the reports page in the Web Client.

Yes, I know. And I executed the task tens of times. In fact, as i
commented I have the same report for the rest of builds working
perfectly. It is just this one for a specific build that is not working.

Build Duration report, I understand also use the warehouse, right? And
it works for this specific build definition.

Problem is that I don't see any difference and I don't know where to
look further.

Thanks,

Chemi.

permanent link
Ralph Schoon (60.9k33643) | answered Mar 04 '10, 4:14 a.m.
FORUM ADMINISTRATOR / FORUM MODERATOR / JAZZ DEVELOPER
Chemi,

I assume the Build Health Report runs on the data warehouse.
The Build results you see are from life queries and not the Data Warehouse. To get data into the warehouse make sure the task scheduled to do so actually runs (requires at least RTC Standard). It usually runs midnight. You can run it manually in case you are DWAdmin from the reports page in the Web Client.

Ralph

Hi, I have several builds configured and running in my system.
In the Dash Board, I have added Build Health report for all of them, but
I have one that says "No build results found".

The "funny" thing is that there are tens of build results, and in fact
the other two viewlets: Build Duration report and Builds viewlet show
all its results.

I have compared the definition, parameters, setting, etc... with the
rest of builds definitions I am using and that show info in Build Health
report and I don't find any difference.

Any idea where to look for the problem?

Thanks in advance,

Chemi.

Your answer


Register or to post your answer.