It's all about the answers!

Ask a question

asset count show incorrect number with regards to the lifecycle Status of assets


anoop mc (75010149206) | asked Aug 04 '15, 3:51 a.m.
 Hi,
After migrating the RAM from 7511 to 7522 while verifying the functionality we noticed the asset count is incorrect with regards to the lifecycle Status of assets.

For one of the community the under State it is showing only 798 asset as approved but it should be 4000+

Wanted to know if there is any solution to the issue.

Accepted answer


permanent link
Ary Zhang (2474) | answered Aug 04 '15, 4:10 a.m.
JAZZ DEVELOPER
 Hi, Anoop..
Could you please paste a screen shot about the incorrect number? 

and if you rebuild the index, would fix it? 

Thanks a lot. 
anoop mc selected this answer as the correct answer

2 other answers



permanent link
anoop mc (75010149206) | answered Aug 04 '15, 6:20 a.m.
 I tried rebuild the index via RAM administration page.

It gave the below message. Not sure how long does it take to get complete.

rebuilt_index

Comments
1
Ary Zhang commented Aug 04 '15, 8:51 p.m.
JAZZ DEVELOPER

The indexer would start to rebuild the index shortly, and during that time, you can not search assets. 

I guess it needs a few hours to rebuild that in 7522, but if 7523, we promote the indexer, so it would be more efficient. 


permanent link
anoop mc (75010149206) | answered Aug 04 '15, 6:23 a.m.
Here is what it show as incorrect number

ram_asset_count

Your answer


Register or to post your answer.